Over ons

Stichting LinQ is een samenwerkingsverband van professionele coaches, begeleiders en behandelaars die zich inzetten voor kinderen, jongeren, jong volwassenen en volwassenen. LinQ is de schakel tussen wat mensen willen en wat ze kunnen binnen verschillende leeftijdsgroepen, zowel in groepsverband als individueel.

Zowel voor de korte als langere termijn kan het kind of de jongere door een van de specialisten begeleid worden om beter om te gaan met de situatie of het vraagstuk.

Frans Jaspers

Frans Jaspers

 

Frans (1955 / Focus) is een coach met veel ervaring in onderwijs en zorg. Vanuit zijn werk in het onderwijs is hij als geen ander op de hoogte van begeleidingsprogramma’s voor jongeren en jong volwassenen. Gedreven, resultaatgericht en inspiratievol werken aan een positieve verandering zijn kenmerkend voor zijn aanpak.

Sandra Cuppen

Sandra Cuppen

 

Sandra (1971/ Coaching & Begeleiding) heeft veel ervaring in de begeleiding van kinderen die extra zorg vragen. Vanuit haar onderwijsachtergrond stelt Sandra de individuele vraag van een kind centraal en zoekt zij naar antwoorden die passend zijn voor het betreffende kind en zijn omgeving. Verbinding, betrokkenheid en creativiteit zijn typerend voor haar manier van werken.

Margreet Friezema

Margreet Friezema

 

Margreet (1980) is een NLP-coach waarbij de persoonlijke ontwikkeling van het kind/volwassene centraal staat. Margreet is betrokken, rustig, doortastend, eerlijk en durft de confrontatie aan te gaan.  Met een goede dosis humor probeert ze samen met het kind bij de kern te komen.

Robin Berkers

Robin Berkers

 

Elke dag mag Robin (1992 / Robins Pedagogische Begeleiding) met een topgevoel en vol energie aan het werk. Hij is namelijk actief als begeleider van kinderen en jongeren met autisme en/of een beperking. Zijn eigen onderneming is nog vol in ontwikkeling waardoor hij in de toekomst nog meer voor LinQ kan betekenen.

Marjolein Verdonk

Marjolein Verdonk

 

Marjolein (1978 / Hoogbloeiers) is een counselor met ruime ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Naast haar eigen praktijk Hoogbloeiers biedt zij binnen Stichting LinQ begeleiding aan kinderen en jongeren met leer- en/of leefproblemen. Met haar creatieve aanpak, positiviteit en haar ruime blik zorgt zij ervoor dat ieder kind op een unieke manier begeleid wordt en weer (meer) grip krijgt op de wereld om hem/haar heen. Marjolein ziet iedere counseling als een ontdekkingstocht en gelooft dat alles wat je nodig hebt in je zit!

Raymond van Wetten

Raymond van Wetten

 

Raymond (1969 / Studio Eigenaardig) heeft ervaring als leerkracht, schoolleider en coach in het onderwijs. Naast zijn eigen praktijk Studio Eigenaardig werkt hij binnen Stichting LinQ als begeleider. Zijn begeleiding is gericht op verbinding, spiegelen en kansen bieden. Samen met zijn collega’s bij LinQ zorgt hij voor een passende oplossing op elke begeleidingsvraag.

Linda van Veggel

Linda van Veggel

 

Linda (1975 / Raak begeleiding) werkt mede als ondersteuner/procesbegeleider bij Stichting LinQ. Ze zorgt dat de randvoorwaarden goed geregeld zijn, zodat de daadwerkelijke begeleiding van de kinderen, jongeren en volwassenen zo optimaal mogelijk kan plaatsvinden. Ook zet ze haar ervaring, als leerkracht en leidinggevende in het onderwijs, in om als begeleider zorg op maat te kunnen bieden. Kijken naar talenten, mensen echt horen en zien, is een basis voor de verdere ontwikkeling.

Julia Jaspers

Julia Jaspers

 

Julia (1984 / Paard en Avontuur) is begeleider, coach en equitherapeut met veel ervaring in de pedagogische (gezins-)hulpverlening. Inspiratie haalt zij uit de natuur, het werk met paarden en de inzet van deze dieren in het ontwikkelingsproces van kinderen en jongeren. Enthousiasme, betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn termen die passen bij haar manier van werken.

Ben Franssen

Ben Franssen

 

Ben (1958) heeft als adviseur/gz-psycholoog in het speciaal en voortgezet onderwijs gewerkt. Daarna is hij twaalf jaar directeur geweest van een school voor speciaal onderwijs  in Eindhoven; een samenwerking van drie scholen voor kinderen met auditieve en communicatieve problemen. Binnen Stichting LinQ treedt Ben met zijn jarenlange ervaring als gz-psycholoog op als supervisor.

Lieke Vliegenberg

Lieke Vliegenberg

 

Lieke (1980) heeft jarenlange ervaring met het werken met dieren en paarden en houdt op stal alles goed in de gaten. Ze vindt bezig zijn in de buitenlucht, samenwerken en creativiteit erg belangrijke punten in de begeleiding van kinderen en jongeren.

Kunnen wij je ergens mee helpen?